2022.11.11.

Corinthia Budapest

11 Előadó

2022.11.11-én a Corinthia Hotel Budapestben 11 új nézőpontból, 11 témakörön keresztül vizsgáljuk meg, hogyan alakítja át életünket a tudatosság. Egy nap, amikor minden a tudatos élet köré épül. Egy nap, mely talán soha nem volt ennyire aktuális, mint napjainkban. 

A rendezvényre felkért hiteles előadók olyan kézzelfogható és a mindennapi életben hasznosítható tudást adnak át, amelyek új dimenziót nyithatnak a tudatos életmód követői számára.

1998-ban végzett az ELTE pszichológia szakán. Ezt követően a Semmelweis Egyetem Doktori Iskolájának ösztöndíjas hallgatója volt, majd 2003-ban Ph.D. fokozatot szerzett. 2004-ben tette le klinikusi szakvizsgáját. 2000 óta az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben (Lipótmező) dolgozott, a III.-as Pszichiátriai Ambulancián, az intézet bezárása óta magánpraxist folytat.

Almási Kitti

Klinikai szakpszichológus

16 éve vállalkozó. Első vállalkozása egy informatikai cég volt, ahol 24 évesen 40 embernek adott munkát. Mélyen hisz abban, hogy a kapcsolatok minősége határozza meg az életminőségünket, ezért 2011 után új cég építésébe kezdett. Mottója: „Aki hosszútávon gondolkodik, az kapcsolatokban gondolkodik″

Gangel Péter

Bizalmi kör vezetői klub alapítója

A TMC Group alapító tulajdonosa, a személyes márkaépítés szakértője, producer, motivációs előadó. A hazai média – és kommunikációs piac egyik meghatározó alakja, aki a magánszférába való kilépése előtt a TV2 kommunikációs igazgatója, azt megelőzően a Sláger Rádió kereskedelmi és marketing igazgatója volt. Jelenleg a Sláger Rádió „Hétköznapi Példaképek” műsorának műsorvezetője. A PlanAll brand nagykövete immáron 5. éve.

Kende-Hofherr Krisztina

Inspirációs előadó, producer

Az egészséges életmód és a sport elkötelezettjeként a versenyzéssel eltöltött évek során megszerzett tudást szeretné átadni azoknak, akiknek céljaik vannak a testükkel és a lelkesedésük nemcsak egy-két napig vagy egy hétig tart. Csodadiéták, csodamódszerek, csodatabletták ugyanis sajnos nincsenek, csodák viszont igenis vannak! A kulcs az életmódváltás: minőségi tápanyagbevitel, tudatos táplálékkiegészítés és rendszeres edzés.

Kiss Virág

Fitnesz világbajnok

A Dumaszínház társulatának tagja. A Dumaszínház produkciós vezetője. Karinthy-gyűrűs humorista. Főszerkesztő, újság- és forgatókönyvíró, a magyar stand-up comedy egyik megteremtője. Jogász. A Comedy Central ex-főszerkesztője, a Rádiókabaré korábbi állandó szerzője, előadója és egyik szóvivője. A fenntarthatóság szószólója és a céges világ fáradhatatlan elemzője. Számos könyv szerzője és társszerzője.

Litkai Gergely

Humorista

2004 óta a GLAMOUR magazin és a Glamour.hu alapító főszerkesztője. Az Elte Bölcsészettudományi karán végzett magyar és esztétika szakon, jelenleg a MOME doktorandája, a divat és a média kapcsolatát kutatja A Ringier Axel Springer Digital Media Campus nevű oktatási programjának itthoni vezetője. Véleménye szerint nagyobb médiatudatosságra, 360 fokos, problémamegoldó szemléletre van szükség ezen a területen is, és olyan eszköztárra, amit a kreatív ipari szereplők könnyedén alkalmazni tudnak a tevékenységükben. A divatmárkáknak ma már médiaként kell kommunikálniuk, és az inflálódás ellenében, amit a tömeggyártás, a túltermelés okozott, értékeket kell felmutatniuk.

Maróy Kriszta

GLAMOUR alapító, főszerkesztő

Hosszú évek óta kulcsfontosságú szerepvállalója Debrecen kulturális és társadalmi életének. Fontosnak tartja a civilek támogatását, az értékek felkutatását, a betegek szenvedéseinek enyhítését a Debreceni Hospice Ház Alapítvány kuratóriumi elnökeként. Különös kapcsolat fűzi Szabó Magdához, akit volt szerencséje személyesen is ismerni. Évek óta szervez az írónő élete köré kerekasztal beszélgetéseket. A Magda, a Szabó című színdarab létrehozatalában produkciós vezetőként mutatkozott be. A PlanAll x Szabó Magda Naptárkönyv producere, amely idén már második alkalommal jelenik meg az írónő és munkássága előtt tisztelegve.

Porkoláb Gyöngyi

Társadalmi-kulturális mediátor

Hét éves kora óta foglalkozik programozással, az egyetemet ugyan otthagyta, de egyszer sem bánta meg. 2004-ben a NNG alias NavN-Go azaz iGO my way, egy globális navigációs cég társalapító-tulajdonosa, 2015-ig CTO-ja, ügyvezetője, vezérigazgatója. Több mint egy évtizeden át építette, 850 fő alkalmazottig, 100 millió dollár bevétellel, majd 2013-ban több tulajdonostársával eladta üzletrészét. 2015-ben távozott a vezérigazgatói székből. Azóta angyalbefektetőként tevékenykedik. A Startup Hungary egyik alapítója. Feleségével, Balogh-Mázi Máriával közös angyalbefektető cégük a Baconsult.Több, mint 40 befektetésükkel az egyik legaktívabb hazai angyalbefektetők. Neve ismerős lehet az RTL-en futó Cápák között (Shark Tank) műsorból is.

Balogh Petya

Angyal befektető

Több, mint 10 éve foglalkozik online tartalomgyártással. 2010-ben indította el blogját, amit 3 évvel később YouTube-csatornára váltott. Közgazdászként végzett, mára Magyarország egyik legnépszerűbb nőknek szóló videóblogját vezeti, életmóddal kapcsolatos tanácsait több százezren követik. Kedvelt témái: utazás, könyvek, kreatív megoldások, hatékony időbeosztás és rendszerezés. Számos szakmai és közönségdíj nyertese. Fruzsi idén negyedik éve a PlanAll márkanagykövete. Közös misszióinknak, a tervezésnek és tudatosságnak hála rengeteg ponton tudunk kapcsolódni, az éves és évközi határidőnaplóktól, a pontozott noteszeken át, egészen a PlanAll Day - A tudatosság napja 2022-es konferenciáig.

Viszkok Fruzsi

digitális tartalomgyártó

2014 óta dolgozik az OTP Fáy András Alapítványnál: kezdetben trénerként, majd vezető trénerként, jelenleg képzési igazgatóként. Az idén 30 éves OTP Fáy András Alapítvány célja a fiatalok jövőtudatos gondolkodásának, ezen belül kiemelten a pénzügyi kompetenciáiknak a fejlesztése. Évente hozzávetőleg 20.000 diák vesz részt ingyenes, szemléletformáló képzésein, amelyek gyakorlatorientált, élményalapú oktatási módszertanra épülnek. Edukációs programjai, termékei számos hazai és nemzetközi elismerésben részesültek.

Csufor Lilla

Az OTP Fáy Alapítvány képzési igazgatója

Szilágyi Gábor

PlanAll alapító tulajdonos

Ilyen volt a 2022-es PlanAll Day

A Tudatosság napjának támogatói