A testi-lelki
tudatosság napja

2023.05.12.

Corinthia Budapest

9 Előadó

Neked is itt a helyed, ha
fontos a testi-lelki jólléted! nyitott vagy az újdonságokra! nyitott a folyamatos fejlődésre, tanulásra! fontos számodra a tudatosság és az önfejlesztés! inspirálnak a sikertörténetek! fontos számodra a minőségi társaságban eltöltött idő! szeretsz kapcsolatot építeni!

Neked is itt a helyed, ha
fontos a testi-lelki jólléted! nyitott vagy az újdonságokra! nyitott a folyamatos fejlődésre! fontos számodra a tudatosság! inspirálnak a sikertörténetek! szeretsz kapcsolatot építeni!

Arra már te magad is rájöttél, hogy életed minőségét a testi-lelki jólléted határozza meg legnagyobb részben? Szívesen hallgatnál olyan előadókat akik hosszú évek óta foglalkoznak a kérdéssel?

Jó hírünk van, mert a tavaszi PlanAll Day-en 9 elismert és közismert előadóval készülünk körbejárni a témát egy egész napon keresztül!

1936 december 1-jén született, Budapesten. Író, drámaíró. Több mint ötvennyolc éve a budapesti Madách Színház dramaturgja. Műveit a magyar színháztörténet nagyjai játszották. Külföldi előadások pedig felsorolhatatlanok. Sok évtizeddel ezelőtt írt színdarabjai és zenés játékai ma is rendszeresen színen vannak. Van bennünk valami, ami időtálló.

Müller Péter

Kossuth- és József Attila-díjas
magyar író

Végzettsége szerint közgazdász, újságíró, pszichológus és pszichológia tanár; majd sportszakpszichológus (SOTE TF) és egészségfejlesztő szakpszichológus (ELTE PPK) képzettséget szerzett. Kiemelt kutatási területe: a stressz és megküzdés, valamint a fizikai aktivitás és a szexuális elégedettség szerepe a jól-létben, mentális egészségben. Érdeklődési területe még a szuggesztiók alkalmazása a szomatikus orvoslásban: az orvos-beteg interakciók javítása az eredményesebb gyógyítás érdekében.

Hevesi Kriszta

Sport-, egészségfejlesztő- és szexuálszakpszichológus

Magyarország jelenleg egyik leginspiratívabb előadója, a mentálhigiéné egyik bátor gondolkodója Pál Ferenc, vagy ahogy mindenki hívja őt: Pálferi. Katolikus pap, mentálhigiénés szakértő. Több mint tizenöt éve tart teltházas előadásokat lélektani és spirituális témákban, amiket ő maga egyszerűen csak „alkalmaknak” hív.

Pál Feri

Római katolikus pap, mentálhigiénés szakember

25 év felsővezetői gyakorlattal saját üzleti és vezetési tanácsadó cégén keresztül és mentorprogramokban hasznosítja tudását nemzetközi és magyar vállalatok vezetőivel és csapataival dolgozva. A Forbes 25 legbefolyásosabb női listán 8. helyezést ért el. A Menedzserszövetségben és a HBLF-ben elnökségi tag, A Mentorprogram nagykövete, az Álom határidővel társalapítója.

Zolnay Judit

Üzleti és vezetési tanácsadó

Belgyógyász, gasztroenterológus. Pályafutását Pap Ákos Professzornál kezdte és iskolateremtő műhelyében tíz évet töltött országos gastroenterológiai centrumokban. Külföldi tanulmányutakon több évet töltött Bécsben, Baselben és Londonban. Szakmai fókuszában az anyagcsere és autoimmun gyulladásos betegségek mellett a neurológiai kórképek és a microbiom kapcsolatának transzlációs kutatása és gyógyítása áll.

Dr. Schwab Richard

Gastroenterológus

Erikát nem csak a hazai, hanem nemzetközi szinten is a legjobb pénzügyi tanácsadók között tartják számon. Több mint 20 éve dolgozik azért, hogy hazánkban a pénzügyi kultúra magasabb szintre kerüljön. Mélyen hiszi, hogy mindenki megérdemli és el is érheti a saját „Álomjövőjét”, amennyiben hajlandó hosszú távon, célokban gondolkodni és megtenni a szükséges pénzügyi lépéseket a megvalósítás érdekében.

Csatos Erika

pénzügyi mentor, Álomjövő Tanácsadó Iroda alapító ügyvezető

Szilágyi Gábor

PlanAll márka és a Remind magazin alapító-tulajdonosa

"Slow and Flow"- önismereti utam megtalálása a Lélek Koffeinen keresztül. Gyerekkorom óta kutatom az emberi viselkedést, önmagam megértésén keresztül figyelem a világ törvényszerűségeit és változásait. Egyszerűen lenyűgöz az emberi lèlek. Pszichológia, önismeret, boldogság-pszichológia, tudatosság, jelenlétünk megélése, a belső erőforrásaink megismerése, jól élni, jót tenni. Ez a legnagyobb belső motivációm.

Pauer Kriszta

Lélek Koffein márka megálmodója

Szűcs Péter, író, újságíró, világutazó, a Dharma című regény szerzője és a PetersPlanet utazási magazin készítője. Berettyóújfaluban született, az eredeti szakmája kertész. Budapesten, az ELTE-n végzett magyar nyelv és irodalom szakon. Újságírói pályafutását a Magyar Rádió műhelyében kezdte.

Szűcs Péter

Író, újságíró

László Krisztina

Remind Bookazine főszerkesztő

Pásztor Gergely

Gemil Pharma ZRt, alapító tulajdonos,
alvás szakértő 

Pataki Ági

modell, producer, a Pataki Ági TITOK brand megálmodója

Ilyen volt a Testi-lelki tudatosság napja!

A Tudatosság napjának támogatói