Előadók

A legtöbb ember sikeres és boldog akar lenni, de mi van ezután a mondat után? Mi a siker és mi a boldogság?

Az idei tudatosság napján olyan előadásokkal és kerekasztal beszélgetésekkel készülünk, amelyek a siker útján kalauzolnak végig Téged az önismerettől, a kommunikáción át, egy teljes eszköztárat és gyakorlati tudást átadva, előadóink személyes történetein és tapasztalatain keresztül!

Az előadók listája folyamatosan bővül. A változtatás jogát fenntartjuk.

Találkozzunk November 17-én!

már csak...

nap
óra
perc

Alapjegy

29 990 Ft/Fő

✓ 1 db belépőjegy a PlanAll Day –
A tudatosság napja eseményre
✓ PlanAll termékek és Remind Bookazine kedvezmény
✓ goody Bag
✓ PlanAll Day jegyzetfüzet
✓ 1 db Kávé kupon
✓ 1 db Üdítő kupon


VIP jegy

49 990 Ft/Fő

✓ Ajándék Acrobat Pro előfizetés az első 40 db VIP jegy mellé!
✓ Ajándék Balogh Petya – Üzleti tervező az első 50 db VIP jegy mellé!

✓ 1 db belépőjegy a PlanAll Day – A tudatosság napja eseményre
✓ PlanAll termékek és Remind Bookazine kedvezmény
✓ goody bag
✓ PlanAll Day jegyzetfüzet
✓ pezsgő kóstoló
✓ ebéd
✓ korlátlan kávé fogyasztás
✓ korlátlan üdítő fogyasztás

Program

Hiszünk a közösség erejében, legyen az üzleti, szakmai közösség, olyan ahol hasonlóan gondolkodó emberekkel találkozhatunk.

A PlanAll Day – A tudatosság napján inspiráló előadások és beszélgetések mellett lehetőséged van új kapcsolatokkal és ismeretségekkel gazdagodni!

10:30 -11:00
Kapunyitás

11:00 -11:05
Megnyitó

A nap házigazdája: Köböl Anita

11:05-11:35
Szilágyi Gábor

Sikeresen tudatos, tudatosan sikeres -
önismeret, önreflexió

Vajon tudjuk valójában, mi az a siker? Barabási Albert László „Képlet” című könyvében a sikert akként definiálta, hogy a teljesítmény az enyém, a siker pedig az, hogy mit mondanak rólam, mikor kimegyek a szobából. De vajon lehet-e a siker csak az, amit mások mondanak rólunk? Mi a siker valójában? Lehet, hogy a siker inkább az, amit mi érzünk, amikor elérjük a kitűzött célt, és nem annyira az, hogy mások mit gondolnak rólunk.

Hogy mi is nekünk a siker, és miért vágyunk rá, ennyire? Szilágyi Gábor ezeket a kérdésekre keresi a választ előadásában.

11:35-12:05
Csábi Boróka

Találd ki magad!

Fedezd fel az önmagadban rejlő lehetőségeket! Az önmegvalósítás, az önazonos karrier vagy vállalkozás, a tudatos kommunikáció, valamint az értékteremtés lehetősége soha nem volt ennyire elérhető. Az internet által nyújtott korlátlan input és output potenciál révén most éljük a lehetőségek aranykorát. Kérdezted már magadtól, hogy mi tesz téged egyedülállóvá? Hogy hogyan kommunikálj másokkal az internet világában? Találd ki magad! Találd ki magad újra! Találd ki magad tudatosabban és önazonosabban!

 

12:05-12:40
Krizsó Szilvia

Kösz. jó(l) vagyok, mondd ezt magadnak magadról, hogy mások is meghallják

Sikeres élet, boldog lélek? Krizsó Szilvia november 17-én a PlanAll Day – A tudatosság napján előadásában egyedi perspektívából mutatja be, hogy a siker valójában a belső jólétből fakad. „Kösz, jó(l) vagyok. Mondd ezt Magadnak Magadról, hogy mások is meghallják” – az előadás fókusza erre az erőteljes üzenetre épül. A siker mérője valójában a belső elégedettség, és hogy a legnagyobb pillanatokat akkor éljük meg, amikor nyitottak vagyunk a spontaneitásra.

12:40-13:40
Ebéd & Networking

13:45-14:45
Kerekasztal

A te utad a sikerhez - így támogat egy jó munkáltató - Powered by Tesco
Dr. Tatár-Kiss Klára, Szigeti Barbara,
Gazsi Zoltán, Cseh Miklós

A „Hogyan tudja a munkahely támogatni a te utadat a sikerhez” munkacímű panelbeszélgetésben sikeres cég és HR vezetőkkel beszélgetünk arról, hogy miért fontosak a pozitív dolgozói élmények, a munkatársak jóllétének előtérbe helyezése és arról, hogy miért elengedhetetlen az inklúzív, befogadó vezetés. Mesélnek saját személyes karrierútjukról és arról, hogy ők milyen támogatást kaptak vagy éppen hiányoltak és mindez milyen hatással volt vezetői szerepértelmezésükre.

14:45-15:15
Bolya Imre

A karizma szerepe a sikerben

Karizma. Bűvös szó. Ritkán használjuk. Egy karizmatikus ember megnyerő. Meggyőző. Sikeres. Eléri, amit akar és képes másokat is inspirálni. Teszi mindezt hitelesen, szenvedéllyel, önmagát adva. Jó érzés a közelében lenni. Amikor hozzánk beszél, valami megváltozik bennünk. Hiszek abban, hogy a karizma magja benned is ott rejlik. A kérdés csak az, hogy szeretnéd-e fejleszteni?

15:15-15:50
Dr. Aczél Petra

Siker és boldogság - A kommunikáció 12 titka

Hogyan formálja a kommunikáció az érzelmeket, a reális optimizmust és a stratégiai döntéseket? Milyen kulcsfontosságú összefüggések határozzák meg hosszútávon az egyéni és vállalati siker irányvonalát? Dr. Aczél Petra egyedülálló előadásában tárja fel siker és a boldogság 12 titkát a kommunikáció révén. Ezen az eseményen olyan módszereket sajátíthatsz el, amelyek a mindennapokban is alkalmazhatók, hogy rugalmasabbá és sikeresebbé tedd az életedet.

15:50-16:50
Networking

16:50-17:50
Panelbeszélgetés: Cápák

Balogh Petya, Balogh Levente,
Dr. Varga Eszter , Moldován András

17:50-18:20
Balogh Levente

Az én utam a sikerhez

18:20-18:50
Csermely Ákos

Legjobb barátom a paranoia -
empátia építés és a félelem kezelése a siker útján

Hogyan érhetjük el a tudatos boldogságunkat, anélkül, hogy feláldoznánk egyetlen életünket is? Vajon lehetséges harmonikusan élni a világgal és önmagunkkal, a korlátok között?
Egy élet, egy boldogság – Csermely Ákos ezt tartja a legnagyszerűbb ajándéknak. De vajon hogyan érheted el ezt a célt úgy, hogy közben a környezeted is elviseljen? Szó lesz még a digitális reneszánsz emberéről, az élet értelméről és arról az emberről, aki felégette az idejét.

18:50-19:20
Litkai Gergely

Mi a siker? Vidám sikerkalauz a kiégés társadalmában

Definiáljuk újra a környezeti hatásunk, a kiégés, az emberi kapcsolataink és a jövőnk szempontjából! Vidám sikerkalauz a kiégés társadalmában Litkai Gergely humoristától.

19:20-19:40
Tombola

19:40
Planall Day Zárása

A program változtatás jogát fenntartjuk!

A tudatosság napjának támogatói

Ilyen volt a tavaszi planall day